Make Executable: error

Fout bij het maken van een uitvoerbaar programma: Project, Make, Executable
(Project, Maken, Uitvoeringsbestand)


cannot make executable.
gba: ERROR: Cannot create temporary archive file:/home/copyleft/gb/gb3run/MyApplication.gambas
PProject.MakeExecutable.3066

Inderdaad, als ik goed kijk probeert hij de executable te maken in de map van de gebruiker “copyleft”, terwijl ikzelf nu ingelogd ben als gebruiker “dev”. Ik moet naar (de directory) /home/dev/gb3run/MyApplication.gambas.

Ik had dit project gekopieerd van de gebruiker copyleft, waar ik het al gebruikt had. De locatie van die map is blijkbaar meekgekomen uit een of ander bestand van het project, en aangezien die ook echt bestaat valt dat in eerste instantie niet op…

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.